اداره عملیات تبلیغی و فضاسازی معاونت فرهنگی هنری بسیج خبر داد

قسمت هشتم (در مسیر فتح قلّه ها) 

تجربه نگاری پویش ملی (خط امین) به روایت معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا استان مازندران منتشر شد.
کد خبر: ۹۶۶۵۲۷۶
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵

 

به گزارش خبرگزاری بسقسمت هشتم (در مسیر فتح قلّه ها) یج به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی هنری سازمان بسیج مستضعفین،طاووسی مدیر  اداره عملیات تبلیغی این معاونت افزود: اداره عملیات تبلیغی و فضاسازی معاونت فرهنگی هنری با هدف انتشار الگوهای موفق و تبادل تجربیات ارزنده عناصر فعال عملیات فرهنگی در رویدادها و پویش ها اقدام به تهیه و تولید کلیپ های کوتاه با عنوان (در مسیر فتح قله ها) نموده است.

کد ویدیو

فعالین فرهنگی در حوزه رویدادها،پویش ها و مراسم و مناسبت ها و ...می توانند تجربیات موفق و الگوهای ارزنده خود را جهت اشتراک گذاری در شبکه بزرگ عملیات فرهنگی بسیج (گروه های مرجع فتح قله ها و...)به نشانی Atb1401@ در پیام رسان ایتا ارسال نمایند. 

رویدادنگاری با رویکرد تجربه نگاری اثر پیش رو قسمت هشتم از سلسله کلیپ های تجربه نگاری است که تجربیات موفق معاونت فرهنگی هنری سپاه کربلا استان مازندران در پویش ملی خط امین را روایت میکند توصیه می شود حتما از الگوهای موفق در کلیه سطوح و اجرای کیفی تر رویدادهای فرهنگی بهره گیری فرمایید.

گفتنی است پویش ملی خط امین با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و خوانش کتب تقریظی ۶گانه مقام معظم رهبری از هفته بسیج آغاز و تا عیدسعیدفطر تمدید گردیده است. لازم به ذکر است در بزرگترین پویش ملی کتابخوانی با عنوان خط امین تاکنون بیش از ۵۵۰هزار نفر ثبت نام و مشارکت نموده اند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار